Bestellen en verzenden

BETALEN
Betaal veilig en gemakkelijk uw online aankopen met iDeal.

VERZENDEN EN BEZORGEN
Bestellingen boven de €35 worden binnen Nederland gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €35 worden verzendkosten in rekening gebracht.

Op werkdagen voor 16:00uur besteld, wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen is de bestelling dan de volgende dag bij u in huis. Indien het product niet op voorraad is, is het streven er naar deze alsnog binnen 5 werkdagen te leveren.

RUILEN EN RETOURNEREN
Download hier het formulier als u de overeenkomst wilt herroepen.

Na ontvangst van uw bestelling, heeft u 14 dagen de tijd om te melden of u uw producten wilt ruilen of retourneren. Dit kan alleen als het product compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Wanneer u gratis producten bij uw aankoop heeft ontvangen dient u deze ook terug te sturen. Uw aankoopbedrag wordt uiterlijk binnen 30 dagen teruggestort op uw rekening. Bij retourzending zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Na ontvangst van de retour, storten wij binnen 3 werkdagen het bedrag terug op uw rekening.

Neem voor het ruilen of retourneren eerst even contact op om de retourprocedure te bespreken. Dit kan via info@huidsalonwestland.nl of op nummer 06 12 57 48 34.